2 :تعداد فایل پیوست
پاسخ: [مادربرد گیگابایت]مشکل با gigabyte Z170-GAMING K3
سلام مجدد خدمت شما
این عکسهای مادربرد شما با ایراد فیزیکال و اتصالی شدید در قسمت VRM مادربرد . با این حال با اینکه مادربرد شما قاعدتا باید از گارانتی خارج میشد . مادربرد شما با یک مادربرد آکبند تعویض شده است .
با تشکر :11():
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بازم دمه گیگابایت و آواژنگ گرم ، واقغا اگر هر برند دیگه ای بود حضوری هم نمی شد به نتیجه رسید چه برسه به اینکه تو فضای مجازی به نتیجه برسی و شامل e-support بشی (حتی توی کشور های خارجی و جهان اولی هم کمیاب و نایابه همچین قضیه ای)
با سپاس از این E-support عالی .امیدوارم دیگر برند ها هم یادبگیرند و بهبود بده خدماتشون رو
با تشکر:give_rose:
نقل قول:
سلام مجدد خدمت شما
این عکسهای مادربرد شما با
ایراد فیزیکال و اتصالی شدید در قسمت VRM مادربرد . با این حال با اینکه مادربرد شما قاعدتا باید از گارانتی خارج میشد . مادربرد شما با یک مادربرد آکبند تعویض شده است .
با تشکر :11():
سلام . یعنی برد ایشون دستکاری شده بوده ؟!
یا در اثر استفاده دچار این مشکل شده و اتصال کرده ؟ و اینکه مشکل در اتصالی اگر بدون دستکاری باشد شامل گارانتی نمیشه ؟:great:
نقل قول:
سلام . یعنی برد ایشون دستکاری شده بوده ؟!
یا در اثر استفاده دچار این مشکل شده و اتصال کرده ؟ و اینکه مشکل در اتصالی اگر بدون دستکاری باشد شامل گارانتی نمیشه ؟:great:
سلام
برد دو ایراد داشت . کج شدن پایه های سوکت CPU و اتصالی در قسمت ذکر شده .
نقل قول:
به نظر می رسه از دست شرکت معظم اواژنگ جهت تعمیر کاری پیش نمی ره تا الان هم نه به پیغام های خصوصی من جواب دادن نه تونستن مادربرد و درست کنن تنها چیزی که گفته شده به بنده فشار دادن بیش از حد سوکت کیبرد بوده که منجر به سوختن کل مادربرد شده . البته من نمی دونم تا الان که من 15 سال کامپیوتر دارم چرا این اتفاق برای ی محصول تازه خریداری شده بنده اتفاق بیفته و اونم برای سوکت کیبردی که اصلا تمام موارد احتیاطی و محافظتی رو اول برای سوکت مادربرد در نظر می گیرند بعد برای پین های کیبرد به طوری که هرچی هم شما فشار بدهید درحقیقت دارید به پین های کیبرد خودتون اسیب می زنید ولی جلل خالق این سوکت کذایی منجر به خرابی کل مادربرد شده . در ثانی چطور ای سی مرتبط با سوکت از منبع قطع نشده و منجر به خرابی مادربرد شده . واقعا کلاه برداری از این بزرگتر من تو عمرم ندیدم .به پاسخ گویی درست و نه قبول بی کیفیتی محصول از سوی شرکت.
از اعضای سایت هم ممنونم به خاطر کمک هاشون
سلام خدمت شما استارتر محترم
مادربرد شما با آکبند تعویض شده است . لطفا اطلاع رسانی کنید و همچنین در تاپیک زیر میزان رضایت خودتان را در رابطه با پشتیبانی آنلاین گیگابایت اعلام فرمائید .
با تشکر
نقل قول:
سلام خدمت شما استارتر محترم
مادربرد شما با آکبند تعویض شده است . لطفا اطلاع رسانی کنید و همچنین در تاپیک زیر میزان رضایت خودتان را در رابطه با پشتیبانی آنلاین گیگابایت اعلام فرمائید .
با تشکر
سلام
ممنونم ازتون خدا خیرتون بده اینکه با این جدیت کار منو پیگیری کردید واقعا انتظار نداشتم .
اگر هم جایی تند رفتم و چیزی گفتم به بزرگواری خودتون ببخشید :11():